Ledenpasje afhalen? Er zijn extra bardiensten beschikbaar!

Eind maart hebben de meeste leden hun pasje opgehaald. Zoals bekend wordt het pasje alleen uitgereikt als de bar- of schoonmaakdienst is ingepland. Helaas blijken er nog leden te zijn die hun bardienst (nog) niet hebben ingepland of dat niet hebben kunnen doen. Er zijn inmiddels extra data/mogelijkheden toegevoegd om de bar- of schoonmaakdienst te vervullen. Kijk op http://www.ulvenhoutsetv.nl/bardienst/planning/ hoe je eenvoudig je dienst kunt inplannen.

Lees meer

Kom ook naar de ALV op 26 februari

Alle leden zijn van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2018 die plaatsvindt op maandag 26 februari vanaf 19.30 uur in het paviljoen. De agenda is op 8 februari per mail toegestuurd. De zogeheten ‘portemonnee’ (de inkomsten en uitgaven van UTV) is vanaf 16 februari, alléén voor leden, in te zien op onze…

Lees meer

Geen zin meer in tennis of padel?

Alhoewel we er alles aan doen om het je naar je zin te maken bij onze tennisvereniging, kan het zijn dat je het komend jaar geen lid meer wilt zijn. Is dat het geval, meld je dan vóór 1 november 2017 af. Doe dat door een mail te sturen naar onze ledenadministratie: ledenutv@gmail.com. 

Lees meer